Big Blue Sky Revamp Mengakhiri 2010

Friday, December 31, 2010

As salam,

Dihari terakhir 2010 ni aku tiba-tiba je gatal tangan nak revamp blog ni dengan tittle, tagline dan template baru. Mula-mula aku teringin nak jadikan blog ni colourful, ceria dan terang benderang tapi lepas 2, 3 templates aku try, rasa macam tak jive dgn aku...tak masuk, tak serasi langsung dengan jiwa so buat masa ni aku gunakan template ni dulu. Kalau ada kesempatan nak godam lagi nanti maybe akan ada perubahan, kalau tak terima jelah seadanya ye :)

Selamat Tahun Baru 2011 buat semua. Moga tahun baru ni membawa lebih banyak kecemerlangan & kebahagiaan buat kita. InsyaAllah.

p/s : goodbye 2010, goodbye Big Blue Sky...welcome najedzone but don't forget we forever share the same big blue sky :P

2 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

nice template ;) Happy new year beb!

Azlina said...

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!


http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com


please delete this after you are done with it. thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...