Boleh comment dah....

Saturday, August 8, 2009

Baru balik supper kat Awan Besar, Kesas. Pekena Satay Haji Samuri, mee goreng basah + teh ais. Cukup kenyang...alhamdulillah. Tp...camne tu? padahal ptg td g gym...bakar kalori siang, mlm tambah balik...huhu.

Smpai rumah...mata dah berat tp ops...takleh tido trus, br pas makan so on notebook...layan fb = boring, layan forum = boring, teringat lama x jenguk blog....heheh....hot2 chicken shit...poyo je nak aktif berblog balik...bersawang gak blog ni dah.

Teringat 'jiran' pesan takleh comment kat blog ni...try godak sana sini...emm...rasanya setting kot x betul. Ok 'jiran'....u can comment now...insyaallah boleh dah. Hang pun try la adjust setting for comment blog hang...mesti pas ni boleh dah.

Erkk...02.14 am....ciao...mau tidon dulu lor....kalau dilayan online ni mau smpai subuh. Lain2 post tu nnti la eh.

3 comments:

Diyang Jula said...

boleh..boleh..boleh! :-)

zerovendetta said...

Satay Kajang Hj.Samuri??En.Najed pg ari apa tu??Saya pun kat sana on saturday night.

Urm nak kasi tahu yang "badi" x leh comment anda sudah menular ke blog say.huhuuu..

najed said...

g jumaat mlm sabtu. kami g kat awan besar je...maleh nak ke kajang.

ok dah kan...boleh komen dah kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...