Annual Dinner 2012

Monday, May 28, 2012

The Theme

 The Menu

 Wifey wif Kak Mas, Kak Ruk, Abg Lias & sipi-sipi je nampak Smart Jay

 1st Performer ~ Lupa nama group ni...sorry

  2nd Performer ~  Stacy

Duet Ombak Rindu

 Cameo by S Shahira

 Hafiz ~ Awan Nano

Best Dress Individu

Best Dress Couple

Jamal Abdillah


Trivia :

  • Antara my best dinner within 10 years a. table sebelah table vip, depan stage...tqvm Cik Sue sebab bookingkan...sgt layan b. makanan ok...kenyang c. suara semua performer sgt mantap.
  • Jamal Abdillah mmg otai, suara tersangat best. Suara Hafiz pun tak dinafikan sedap tapi bab penampilan perlu diperbaiki, tengok saja gambar diatas. Ini mungkin majlis bertema tapi tetap sebuah majlis korporat. Penampilan Hafiz sangat berbeza dengan otai macam Jamal Abdilllah & Anuar Zain. Btw, dengan bakat yang ada, Hafiz pun sangat berpotensi jadi otai juga nanti.
  • Last minit Stacy gantikan Adira...tapi rasanya we all tak kisah langsung. Lainlah Adira digantikan oleh Mas AF2...ops!! 
  • Gandingan Sharifah Shahira dan Fahrin Ahmad sebagai MC ok. Majlis tak jadi terlalu formal, tak juga terlalu santai...just nice.
  • Still menang lucky draw even bukan grand prize ...Alhamdulillah.
  • 1st time tak beli baju baru untuk dinner, recycle je sbb x sempat langsung nak shopping. Tak kisah la sebab memang tak akan menang best dress pun. Nak menang best dress bukan setakat kena ikut tema tapi kena juga lain dari yang lain.
  • Majority staff masih belum tahu doorgift dinner tahun ni sbb start esok baru boleh claim kat opis. Besar sangat doorgiftnya so tak sesuai diberi di KL Convex. Tak tahu la apa komen staff bila start dapat esok. Walaupun aku yang beli tp bukan aku yang pilih ok :P
  • Kawan-kawan committee dah tanya feedback. Guys, you are doing a good job. Mana mampu nak puaskan hati semua orang.....kannnnn.

4 comments:

ZERO VENDETTA said...

semua pn mmg mantap esp Hafiz lh kan :) tp Jamal pun buat kami terpesona. tp part yg paling best staff pnb yg kebanyakan sgt sporting. caya lah! anyway, doorgift ok not bad. Saya suka w/p x kan pakai. alhamdulillah...

intoxicated-catastrophe™ said...

apesal ko x pakai yg konsep bunga2 beb? heheh

Najed said...

tak sempat nak berbunga-bungaan pun, btw, x pakai baju bunga takpe, dalam hati tetap ada taman :P

intoxicated-catastrophe™ said...

ecewahhh~ bes bes.. ada taman bungeeee tu dalam hati. wa nye hati ada padang pasir je kot :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...