Minggu ke 35

Tuesday, September 21, 2010

Aku temankan wifey checkup petang tadi. Checkup kali ke 8. Wifey pregnancy dah masuk minggu ke 35 sekarang.

21.09.10 ~ week 35

Kondisi wifey dan baby alhamdulillah ok. Cuma level diabetes wifey agak tinggi dan perlu dikawal. Aku terlepas ketawa agak kuat masa nampak jari jemari baby masa doc buat ultrasound...hehe...amazing and sgt cute. Baby mmg sangat aktif time ni. Wifey kadang-kadang sakit, kadang-kadang rasa geli bila baby tak henti2 'bersilat'. Kami mmg cukup hepi 'monitor' pergerakan baby sekarang ni. Mudah-mudahan 'keluar' nanti baby jadi anak soleh yang sihat, cergas dan cerdas (amin).

p/s : dengan 'galakan' dan bekalan medical report + surat2 doc, insyaALLAH aku dan wifey akan ke Kuantan awal bulan 10 nanti. finally kami decide nak pergi jugak. nantilah aku cerita tentang program kami kat kuantan tu. sekarang ni nak tido dulu...ngantuknyerrr. nite...zzzZZZ.



4 comments:

Sabrina said...

Congratulations Najib!! I pray for the safe delivery. Send my regards to your wife.

Lidasarrah's Yackings said...

dah dekat dah tu...baby no 1 ni kena lebih manja sket..take care if pi gak Kuantan tu..

will try ur suggestion on the comments setting tu

intoxicated-catastrophe™ said...

semoga semua baik2 saja :)

Najed said...

anne : tq. insyaallah. my wife pun kim slm.
ly : hehe...manja sket takpe jgn terlebih suda je x boleh.
mas : tq2 mas. jumpakah kita di kuantan nanti agaknya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...