Johan dan Farah

Monday, October 12, 2009

Johan dan Farah, couple practical student dept kami yg pertama berjaya ke jinjang pelamin. Actually, masa kat uni b4 practical dgn kami pun dorang mmg couple. Kami tak terfikir langsung masa vet through resume dorang tu yg dorang tu couple...kalau tak sori :D

Last saturday, resepsi wedding dorang kat Kelana Jaya. Aku n wifey berkesempatan pergi sebagai menghormati jemputan dorang yg susah2 hantar kad by hand. Kebetulan, timing pun cantik, kami sampai awal, sempat tengok dorang bersanding. Pelamin n warna tema merah putih pilihan dorang tu mmg cantik dan nampak grand. Tetamu VIP dorang hari tu, Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Engku Tan Sri Ibrahim Engku Ngah yg selalu umumkan tarikh puasa & raya kat tv tu. Tula 1st time aku jumpa dia live, nak je mintak autograph...maklumla, cam tak lengkap raya kalau tak tgk pengumuman dia, dr aku kecik smpai la ni dah tua bangka :P

Ok2, back to Johan n Farah....Selamat Pengantin Baru, Tahniah & Moga Berbahagia Ke Akhir Hayat.

2 comments:

zerovendetta said...

sgt cantikla farah tu,suka saya tengok!

najed said...

wifey pun cakap camtu. Bg sy tiap2 org ada kecantikan tersendiri...wah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...